Friday, 19 August 2016

Medical Records Librarian Gr II (102/2011) - Part 5

41.       The audit done by other than the treating team of doctors is known as …………….
(A) Internal medical records audit
(B) External medical records audit
(C) All medical records audit
(D) Infection control audit
Answer: B
42.       In behavior code fifth digit is /2. What do you mean ?
(A) Malignant               (B) Border line malignancy
(C) Benign                    (D) Insitu
Answer: D
43.       The time limit for birth/ death reporting to municipal/ corporation authorities is …………….
(A) 24 hours                 (B) 7 days
(C) 21 days                   (D) 14 days
Answer: C
44.       A viral disease is ………….
(A) Hansen's                (B) Poliomyelitis
(C) Typhoid                   (D) Tuberculosis
Answer: B
45.       Which of the following is a quantitative variable ?
(A) Blood pressure      (B) Blood group
(C) Religion                  (D) Place of birth
Answer: A

46.       International statistical classification of disease and related health problem is shortly known as …………
(A) ICD-O          (B) ICD-9
(C) ICD-10        (D) ICP
Answer: C
47.       Histology is the study of ……………..
(A) Cell              (B) Tissue
(C) Tumors        (D) All the above
Answer: B
48.       Meaning of Novemlobate
(A) Having four lobes             (B) Having two lobes
(C) Having six lobes               (D) Having nine lobes
Answer: D
49.       What is the main purpose of secondary storage device ?
(A) To increase the speed of computer
(B) To install operating system
(C) To networking
(D) To store data
Answer: D
50.    According to Right to Information Act, within …………… days we should give the requested information.
(A) 45 days       (B) 10 days
(C) 30 days       (D) 1 week
Answer: C


0 comments:

Post a Comment