Saturday, 14 January 2017

Computer Assistant Gr II Solved Paper (Cat. Code: 043/2016) - Part 5

81.       The only people who are interested in the film ................ to be teenagers.
(A) seems
(B) seemed
(C) seem
(D) seeming
Answer: C
82.       He is suffering from a nervous:
(A) break off
(B) break down
(C) break through
(D) break up
Answer: B
83.       Choose the correct sentence:
(A) She speaks French fluently
(B) She speaks the French fluent
(C) She speaks the French fluently
(D) She speaks French fluent
Answer: A
84.       It has been the .............. day in Delhi for 25 years.
(A) hot
(B) hotter
(C) much hot
(D) hottest
Answer: D
85.       The mirror .............. broken when I dropped it in the bathroom.
(A) gets
(B) get
(C) got
(D) has got
Answer: C
86.       She is ........... colleague of mine.
(A) an
(B) the
(C) a
(D) one
Answer: C
87.       They have always wanted a house in the city, but they ................ on where it should be.
(A) disagreed
(B) disagree
(C) disagrees
(D) had disagreed
Answer: B
88.       Robin always seemed such a .............. boy.
(A) Responsible
(B) Response
(C) Responsing
(D) Responsed
Answer: A
89.       The cat ran away from her and disappeared ............... the hill.
(A) across
(B) over
(C) above
(D) along
Answer: B
90.    Select the word which has correct spelling:
(A) Champaene
(B) Shampagne
(C) Champagne
(D) Shampaene
Answer: C

91.    The video .............. if you press this button:
(A) pause
(B) paused
(C) will pause
(D) pauses
Answer: D
92.    She asked her mother where she .............. put the box.
(A) should
(B) shall
(C) can
(D) will
Answer: A
93.    Mr. Jenson ............. 12 films and I think his latest is the best.
(A) has made
(B) had made
(C) made
(D) is making
Answer: A
94.    Which word is the synonym of ‘Proximity’?
(A) Popularity
(B) Honesty
(C) Solemnity
(D) Closeness
Answer: D
95.    Which among the following is called a board on which an artist mixes his colours?
(A) Palate
(B) Palette
(C) Pallet
(D) Palliate
Answer: B
96.    I remembered ................ race.
(A) the horse’s winning
(B) the horse to win
(C) the horse winning
(D) the horses to win
Answer: A
97.    The idiom “at your beck and call” means:
(A) without deliberation
(B) praising himself
(C) under someone’s absolute control
(D) under someone’s protection
Answer: C
98.    At least he decided to quit the job, .............?
(A) did he?
(B) didn’t he?
(C) does he?
(D) doesn’t he?
Answer: B
99.    Find the antonym of the word ‘anguish’:
(A) anger
(B) gloomy
(C) relief
(D) joy
Answer: D
100.    The Latin word ‘adhoc’ means:
(A) by the year
(B) the book of
(C) as one wishes
(D) for this
Answer: D

Pages   2   3   4   5 

0 comments:

Post a Comment